Виолета Марковска в последните години гради имидж на скромна и тиха жена, пише "Галерия".

Ако сега й предложат да изгрее на корицата на някое еротично списание, не би се съгласила, дори да я оценят на щедра сума. Преди време обаче самата тя инициира първите си голи снимки. На кадрите Виолета е неузнаваема и няма нищо общо със сегашния си външен вид.

Като 18-годишна тя се е подвизавала с дълга и перхидролено руса коса, която съвсем не е най-впечатляващото на снимките. Изпод жълтата и изгоряла грива на бъдещата звезда на "Столичани в повече" небрежно се подават още недоразвитите й гърди. В духа на скандала между циците й пък е спуснат голям кръст с диаманти, сигурно, за да покаже, че Марковска е възпитана спрямо всички християнски догми. По-фрапиращото е, че еротичната фотосесия на младата надежда на киното е направена от някой член на семейството й, а за декор е използвано помещение от дома й.

Снимките се правят минути преди родителите й да я изпратят да празнува завършването на средното си образование. Докато Вили се щрака по монокини, в друга стая наздравици си дават далеч по-успели от нея театрали. Сред тях са Георги Мамалев, Максим Генчев и прохождащите тогава актриси Елен Колева и Александра Сърчаджиева.

Няколко години след това Виолета за втори път разкрива панорамна гледка към деколтето си, дебютирайки в българския филм "Шивачки". В една от сцените Марковска вдига блузата си и пуска на воля гърдите си. Кадри от тази част на лентата все още обикалят из световните порно портали и допринасят за славата на България, но не и за кариерата на самата Вили. След като финализира ролята си в "Столичани в повече", актрисата потъна в девета глуха. Поне там продуцентите и сценаристите не я натресоха в голи сцени, макар че Марковска вече има какво да покаже. Тя все още отрича да е правила подобрения по себе си, но всъщност е добавила някой и друг кубик силикон, за да заформи настоящата си прилично голяма гръдна обиколка.

В момента ексбунтарката се е отдала на йога курсовете, които води, на пътешествия със заможния си мъж и на грижи по общото им дете.

Снимки: Булфото