Виолета Сечкова прецака жестоко Слави Трифонов, научи Клюки.бг от източници на БТВ.

Водещата на „В джаза в събота вечер“ си осигури гостуването на легендарните „Роксет“ под носа на учиндолския шоумен. До последно хората от екипа на Дългия преговаряли с фирмата, която ще докара култовия дует в България през май и имали уверения, че световноизвестните изпълнители ще седнат на диванчето пред Слави.

В последствие обаче станало ясно, че „Роксет“ са „харизани“ на Сечкова. Амбициозната телевизонерка вкарала всичките си връзки, за да постигне целта си. Говори се, че лично приятелят й Александър Сталийски уредил нещата, като дори се бръкнал със сериозна сума за „услугата“. Всички фенове на „Роксет“ ще имат възможност да ги видят на живо на 29 май в зала 1 на НДК.

Вили Сечкова се опитала да „отмъкне“ и израелската поп дива Ищар. Певицата обаче сама заявила, че в България ще гостува само на Слави, тъй като двамата се познават. По паметливите може би се сещат, че преди години тя бе в предаването му. Визитата на Ищар у нас ще се осъществи в началото на юни. На 3-ти ще пее в летния театър на Варна, а на 5-ти в зала 1 на НДК.