Преди около година Вин Дизел беше уловен от папараците да показва гол до кръста голямото си шкембе на хотелски балкон във Флорида.

Към днешна дата обаче, екшън актьорът си е възвърнал перфектното си, здраво тяло.

49-годишният Вин го демонстрира в новия брой на списание Men’s Health. Докато се фука с мускулите си, Дизел говори за това, че е разбрал какво е усещането да те критикуват за несъвършена визия.

Звездата от „Бързи и яростни“ споделя, че инцидентът със шкембето му го е накарал да разбере, че в Холивуд всички трябва да изглеждат перфектно във всеки един момент, което е доста изтощително.

„Аз имах най-добре сложеното тяло в Ню Йорк в продължение на десетилетия и тези негативни коментари ме засегнаха много.“

В новата фотосесия актьорът, който има три деца, показва че доста се е потрудил във фитнеса през последните месеци. Все пак в началото на идната ще излезе новият му филм „XXX: Завръщането на Ксандер Кейдж“, в който участва и Нина Добрев.

Все пак Вин признава, че когато не се снима активно, не е и много редовен във фитнеса.

„Когато не снимам филм, спортувам по-малко. Освен това никога не стигам до крайности по отношение на диети и начин на хранене. Искам да изглеждам силен, но автентичен.“

В интервюто Вин коментира и своя покоен приятел и колега Пол Уокър, който почина преди три години в нелеп инцидент с кола.

Малко след смъртта му Дизел се сдоби с дъщеря, която кръсти Полин в почит на Пол. Днес той казва, че малкото му момиченце всеки ден му напомня за неговия скъп приятел, който вече не е между живите.

„Мисля за него всеки ден. Всеки път, когато погледна дъщеря си. Тази загуба остава с мен завинаги,“ обяснява той.