Хитовата винена марка VERANO AZUR на New Bloom Winery ще се включи в специалната Седмица на красотата (Beauty week) от 7-ми до 13-ти май в Serdica Center в столицата. За ключовите събития през уикенда виненият бранд е подготвил по чаша вино - бяло или розе за всички дами, които участват в грим сесиите и демонстрациите. Още нещо - на 12 и 13 май топ експерти в компанията на модния блогър и фешън редактор Ирина Денева (When you wonder what to wear) ще направят демонстрации на най-модерните beauty- трендове.


Бялото VERANO AZUR се прави от два сорта Совиньон блан и Вионие, а розето е от сорта Каберне Совиньон. Слоганът на марката е „Слънчевата страна на живота“.А 10 късметлии ще отнесат със себе си козметични селекции на стойност над 300 лв., само защото са пазарували в Beauty Week.


А ето и няколко съвета от експертите по виното с какво да съчетаете VERANO AZUR. Бялото със своята свежест и хармония е вкусно както самостоятелно, така и с вегетарианска храна, паста, пица, фоа гра (гъши дроб), морска храна, риба, пиле и меки сирена. VERANO AZUR розе със своя плодов финал върви добре с месни салати, пица, паста, морски дарове, различни видове меса, пикантна кухня, средно меки и твърди сирена. И двете вина се сервират и консумират охладени. Дизайнът на бутилките и етикетите, както и вкусовите характеристики на всички продукти от серията, са в стила на вината от Нов Свят. Точно в тази стилистика, те се затварят с модерни винтови капачки, лесни за многократна употреба и предпазващи виното. VERANO AZUR е сред любимите вина на родните звезди.