Съпругата на Ники Китаеца - Виолета, даде откровено интервю за "Блясък", в което разкрива, че вярва безусловно на мъжа си.

Именно поради тази причина тя не се е притеснила от флирта на фитнес инструкотора с Калина в Къщата на VIP Brother.

"Като цяло коментарът ми е, че аз вярвам на Ники. Още в хотела той ви сподели, че ще флиртува и аз застанах зад него. Познавам го, знам какъв е и съм го приела. А и не съм от жените, които се правят и казват: „Мъжът ми не флиртува и не поглежда друга жена.“ А всъщност те виждат той какво прави и си премълчават. Няма мъж, който като види една привлекателна жена, както е Калина, да не се загледа и да не се закачи с нея. Съвсем нормално е. Но смятам, че това са само игри и закачки, за да им минава времето. Нито можем да говорим за някакви чувства от негова страна към нея. За мен няма нищо притеснително или аз да се чувствам унизена. От кое? Не смятам, че е станало кой знае какво", обяснява Виолета.



Тя няма и нищо против факта, че Китаеца не смята за удачно съпругата му да флиртува с други мъже.

"По принцип смятам, че жената трябва да е жена и за да я уважава мъжът, тя трябва да е силна, отговорна, сериозна, да се грижи за детето и по принцип не харесвам, ако трябва да съм честна, обвързаните жени, които флиртуват, гледат встрани. Смятам, че съм го доказала. Човек трябва да е верен на семейството, особено жената. И професията трябва да е такава, че да не засяга мъжа до нея и детето", допълва блондинката.