"Имам пълно доверие на Ники. Поведението му в "Биг Брадър" е напълно нормално".

Това каза съпругата на Ники Китаеца - Виолета Първанова, в предаването "Голяма уста", по повод неговото заиграване с изкусителката Калина в Къщата.

Първанова поясни: "Не мисля, че флиртът е само от негова страна".

В опит да я провокира, водещата Венета Райкова, й припомни, че Ники е казал на Калина:

"Ти си магнит за мен, не издържам". Жената на Китаеца обаче не се даде: "Имаме много здрави отношения с него, изключителна връзка".

"Той е показал на мен и на нашето дете, че ние сме най-важни за него", допълни тя.

Според Виолета информацията, която Евгени Минчев разпространява - че е правил секс с Ники, не е вярна. Идеята в общуването между тях била пиарът да изчисти образа на бившата половинка на Азис. Той се занимавал и с промотиране на събития, организирани от семейството на Китаеца и Виолета - бил им просто пиар.

"Аз имам 1000% доверие в него. Ако не бях сигурна в него, нямаше да създам дете и семейство с него", каза Виолета. "Сигурна съм, че е 100-процентов мъж", натърти съпругата на Китаеца. Тя отхвърли възможността съпругът й да е спал с Азис или с Минчев.

Самата Калина, попитана от Венета дали има флирт между нея и Китаеца, категорично отрече. "Той е обвързан мъж, има прекрасна жена и семейство, не искам да се меся", каза изкусителката.

"Не съм флиртувала с мъжа ти и не искам той да бъде част от моя живот по никакъв начин", допълни тя, обръщайки се към Виолета.

Въпреки изявлението й, коментаторките в студиото - Ваня Червенкова, Славена Вътова, певицата Йоана и Златка Димитрова, категорично я изкритикуваха, защото според тях тя все пак е флиртувала с Ники и при това - не се е извинила на съпругата му.



Самата Виолета разкри, че е сигурна, че преди да влязат в Къщата, Калина и Тодор Славков са имали връзка далеч преди да влязат в шоуто. Влизането й там не било случайно - нещо, за което ПИК отдавна съобщи.