Виолета Марковска е известна със своята сексуална разкрепостеност и с това, че не се пестяла и се разтягала като гимнастичка навсякъде.

Според сведения на "Супер 19 минути" тя не пропускала възможност да вдигне крака, опряна на стени, парапети и маси, пише kliuki.bg.

Според вестника натфизчии разказвали, че се чекнела постоянно и това е любимото й поведение. Нямало човек в театралната академия, който да не е видял бельото й.

За нея се говори още, че знае всички тайни в любовта.

За кръшната й снага се носят легенди. С нея тя пленява не едно или две журита. Така стана с това в Денсинг старс, а с нея тя си е осигурила и място в НАТФИЗ.

Девойката, станала известна с ролята си на проститутка във филма „Шивачки”, била приета актьорско майсторство, залагайки на разсъблечения си сексапил.

На кандидат-студентския изпит тя се явила пред журито по особено предизвикателен начин.

Само по жартиери, и шал от пера, на високи токчета и с бастун тя направила истински стриптийз, след което била приета да учи за актриса.

Асен Блатечки пръв клъвнал по Виолета.

Преди време Виолета прави компания и на Ерик Уотсън.

Иначе си походи и с партньора си Атанас от Денсинг старс, със сина на Стойчо Младенов и със звездата от „Стъклен дом” Бойо Кръстанов.

Снимки: Bulphoto