Актрисата Виолета Марковска напълно се е променила, откакто е семейна жена.

Бившата звезда на сериала „Столичани в повече” познава по-добре магазините за хранителни стоки, отколкото за дрехи и обувки. А имаше време, в което Вили не мислеше за нищо друго освен да се накипри и да получи филмова роля.

Сега това е в миналото и актрисата е подчинила цялото си време и тялото си само на една единствена цел – да задоволява капризите на любимия си мъж, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

„Бракът е нещо много хубаво, промени ме в положителна насока. Аз съм домошарка. Не обичам много да ходя по събития. Бих казала, че съм домакиня, от време на време готвя, пера, чистя. Не правя фасони, за това, че съм актриса. Битовите задачи всяка една жена трябва да ги прави, без да ги коментира. Още повече, че на мен те ми доставят удоволствие”, признава в едно от последните си интервюта Виолета.

Малко след него пък стана ясно, че очаква да роди първи наследник на своя съпруг - богаташа Ивайло Ангарски. Двамата са заедно от близо 4 години, а през това време Вили малко по малко загърби кариерата си. Първо се отказа от телевизията, като остави участието си в „Столичани в повече”, а след това напусна театъра, за да се подготви за най-важния момент в живота си – да стане майка.

Заради Ангарски Марковска влезе в нова роля - тази на отчаяна съпруга и вече не се притеснява да изцапа ръцете си с всякаква домакинска работа. След сватбата дори започнала да готви, като избирала за мъжа си стари български рецепти от тефтерите на майка си и баба си. Едно от постиженията й бил пресен качамак, например, с когото изненадала преди време любимия си мъж. Дори вместо предишните си интереси като мода и дизайн на дома, вече търсела повече рецепти за манджи в интернет.

Иначе доскоро Вили никак не бе по готвенето, а още по-малко по храненето. Актрисата бе истинска маниачка на тема диети, като не знаеше граници в саможертвата си по отношение на фигурата си. С това дълги години хубавата брюнетка предизвикваше злостни коментари, че страда от анорексия. Самата Вили също даваше поводи на колегите си да злословят за хранителните й навици с доста спорните си медийни изказвания.

„Ако утре е краят на света, последното нещо, което ще направя е да се наям като за последно. Много се ограничавам. Не ям месо, нищо сладко. Единствено цигарите ми остана да спра. Когато искам да убия апетита си, си мия зъбите”, обясняваше вещо актрисата.

Днес цигарите вече са в миналото и вината е на новото положение, в което се намира актрисата. Откакто очаква дете Марковска не докосва никакви тютюневи изделия и стои далеч от места на които се пуши. За да не навреди на растящото в утробата си бебе, дори пребори страха си от храната и отново започна да се храни.

Преди това Марковска дълги години се подлагаше на нездравословен глад, за да са винаги във форма. Брюнетката дотолкова се бе вманиачила в хранителните си режими, че дори бе станала вегетарианка по принуда. Тя не просто не харесвала месото, но не го похапвала, защото от него се качвали килца. Нямала никакви скрупули да слага мръвка на масата на своя съпруг, но не допускала месо в собствената си чиния.