''Големият финал на конкурса ''Мис България 2012'', който ще бъде излъчен пряко довечера по TV7 от 20:00 часа, ще бъде увенчан с грандиозно шоу'', обеща продуцентът Виолета Сечкова в предаването ''Факторът Кошлуков'' по TV7.

Зрителите ще могат да проследят на живо не само коя от 12-те финалистки ще грабне короната, но също така ще се насладят на много танци, мултимедиа, музика, популярни гости и специални ефекти. Организатор на риалити формата ''Пътят към короната 2'' е продуцентската къща !no frame media, а Виолета Сечкова бе отличена преди дни за работата си в ТВ индустрията като продуцент № 1 за 2012-а на церемонията ''Бизнес дама на годината''.

''Очаквам момичетата довечера да се представят много добре. Като красота финалистките са с равни възможности, журито трябва да открои хубавицата с най-голям потенциал за развитие, за да представя достойно страната ни, включително на предстоящия конкурс ''Мис Свят” в Китай'', смята Сечкова. Тя припомни, че в техния път към короната красавиците са се ангажирали със социални каузи, свързани с живота на деца без родители, възрастни хора и наркозависими.

''„Вярвам, че дори момичетата, които ще отпаднат довечера, ще продължат да се занимават с благотворителност, защото тяхната състрадателност беше много истинска и всички те са много позитивно настроени'', каза Вили Сечкова. Тя уточни, че гласуването в интернет ще завърши в 17:00 часа, за да може за финала на живо резултатите да са обработени и заверени при нотариус.