Най-романтичният сезон на ВИП Брадър стартира на датата, променила света завинаги -11 септември.

Тази година обаче няма да падат кули, а само задръжките в любовта, обещават създателите му, които ни канят да гледаме първия епизод от 20.00 часа по Нова телевизия. Те обещават един наистина необикновен сезон, в който влюбеният Биг Брадър ще промени напълно всичко, което знаем за него, а зрителите да наблюдават всеки ден различните лица на любовта в Къщата.

Но не само Големият брат ще е променен, променена до неузнаваемост ще е и най-известната къща, която буквално ще се превърне в гнездо на любовта. „Когато кажем думата „любов“, първата асоциация, която изниква в съзнанието ни, е влюбена млада двойка. Любовта обаче съвсем не се изчерпва с тази конфигурация и зрителите ще се убедят в това“ – загатват продуцентите на най-известното риалити шоу у нас.

Има ли по-силна любов от родителската? В какво се превръща любовта след години съвместен живот? А в какво се превръща след болезнена раздяла? Любовта има много лица и предаването ще ни ги покаже всички тях след по-малко от месец на знаковата дата 11 септември.

Сега зрителите с интерес очакват кога Би Ти Ви ще пусна конкурентното шоу „Фермата”, като догадките са, че това ще стане още на 10 септември-неделя. Този път неговото мото е "Ново начало".