Доста странно прессъобщение бе разпространено до медиите днес (21 септември).

То анонсира предстоящата инициатива "Моят зелен град" , която ще се проведе на 29 септември в Южния парк в София.

Като водещ на събитието е посочен не кой да е, а номинираният за изгонване от къщата на VIP Brother Орлин Павлов.

Вчера стана ясно, че той отива на елиминации, заедно с Къци и Соня. Кой от тримата ще напусне Къщата обаче трябва да стане ясно чак в понеделник, 24 септември.

Прочитайки информацията, човек остава с впечатление, че всъщност организаторите и водещият са сигурни, че Орлин ще е свободен на 29 септември. Тя гласи следното:

"Петото поредно издание на инициативата "Моят зелен град" ще събере едни от най-обичаните български лица от малкия екран, театралната и музикалната сцена, които ще дадат своя личен пример в опазването на околната среда.

Сред най-големите почитатели на зелената кауза е известният певец и актьор Орлин Павлов. Той стана част от инициативата още през миналата година, когато с голям ентусиазъм се включи в боядисването на пейки в Южния парк.

На 29 септември Орлин, в ролята си на водещ, ще посрещне стотиците доброволци в Западен парк, а после ще се включи заедно с тях в почистването на зелените площи.

В инициативата отново ще се включи Лара от предаването "На кафе”, която е участвала и в предишни издания. Тази година зад зелената идея застават и талантливите актьори Александър Кадиев и Тодор Башиянов, пишат от inews.bg