Най-известното танцово шоу - Lord of the Dance, гостува в тази вечер на елиминациите във VIP Dance. На арената за танци зрителите ще видят изпълнението на двамата солисти на трупата - Сиара Скот и Джеймс Кийгън, преди предстоящото им турне догодина у нас.

Четири отбора ще подгреят изпълнението на Lord of the Dance - Райна и Фери, Деян и Кристина, Тереза и Данчо, и ветераните в елиминациите - Нед и Николета.

Перфектното изпълнение на танца или шоу елементите ще са скритият коз, на който отборите ще заложат, ще видим от изпълненията им тази вечер, информира slusham.com.

Кои от тях ще напуснат танцувалната надпревара три седмици преди големия финал, ще решат зрителите със своя вот. Линиите за гласуване вече са отворени. Зрителите ще определят и кои ще са вторите финалисти в паралелната надпревара "Любими деца танцьори на България".

Специален гост ще е и британската соул и чилаут изпълнителка Карен Рамирез. Минути преди първия й концерт у нас първо зрителите на "Нова телевизия" ще се потопят в дебрите на класическото чилаут, соул и лаундж звучене.

Можете ли да промените партньора си?