ВИП-ове масово зажалиха за Биг Брадър в социалните мрежи, като по този начин потвърдиха слуховете, че предаването има всички шансове да се върне в ефира след година, видя Hotnews.bg. Заради тоталният си неуспех шоуто, което замести Големия брат-„Игри на волята”, няма как да има втори сезон.

Продуцентите му обаче не искат да търсят ново риалити и смятат да заложат на сигурно, като отново реанимират Биг Брадър. Затова и в последно време маса известни личности започнаха да споделят спомените си за престоя в къщата в Нови хан. За влизането си се присети Емануела, която се постна с Ники Кънчев.

Златка Димитрова не остана по-назад и емоционално се обясни в любов на предаването. Петко Димитров и съпругата му Яна също се върнаха назад във времето и показаха снимки от престоя си в къщата на Големия брат, въпреки че за нежната половинка от семейството той продължи буквално часове.

Дали ВИП-овете са организирани в кампания за възраждането на шоуто или просто не могат да забравят участието си в Брадъра?