Дори и най-железните мъже не могат да се спасят от досадните вируси.

Летен грип свали от екран за няколко дни шоумена Слави Трифонов, пише kliuki.bg.

Тв водещият, който за пореден път изчезна за ден-два от предаването си и сега провокира множество слухове за това, къде се намира и какво се е случило с него.

И докато сред медиите се ширеха всевъзможни мнения, най-разпространеното от които беше, че е свален от екран заради политическата си подкрепа за Меглена Кунева, а според други води прослушването на кандидати за „Гласът на България“, водещият просто си седял у дома и се лекувал от вирусите.

“Банално е, връща се до ден-два”, заяви Боряна Бонева, която е говорител на шоуто и сподели, че до последно в понеделник Дългия се е канел да води сам предаването, но е решил все пак да се довери на колегата си Иво Сиромахов.

Що се отнася до слуховете, че Слави ще провежда кастингите за новото музикално шоу „Гласът на България“, от екипа му потвърдиха, че наистина са се ангажирали с предаването, но засега той лично няма да се включва.

Не е известно кога точно новия музикален формат ще се появи в ефир, тъй като предварителните прослушвания ще продължат до 12 юни, но със сигурност се очаква шоуто да пожъне голям успех.