Страшен е моментът, в който вдигнеш почти 40 градуса температура и трепериш докато дойдат да ти вземат материал за тест. Тази изповед направи красивата съпруга на актьора Наум Шопов - Теа, след като двамата едновременно вдигнали висока температура, отпаднали и започнали да мислят най-лошото. Малко преди празниците, Теа и Наум почувствали неразположение, което младата майка признава, че се отразило дори на кърменето на малката Амая.

За бебето страхът на двамата бил най-голям, тъй като момиченцето е едва на четири месеца. Веднага семейството поискало бърз тест за коронавирус, а Теа признава, че докато чакала пробите и резултатите, се кълняла, че няма да мръдне от дома си.
"Започваш да се замисляш - отпуснах ли се, успокоих се, че то това няма да стигне моето семейство? Ето това ми се случи - болки в цялото тяло, температура и съпътстващо неразположение с кърменето. Докато чаках да излязат резултатите си казах - само да са негативни, ще съм още по-сериозна с предпазните мерки. И после се замислих, че ние хората все чакаме да стане нещо, че да се стреснем", разказва потресената Теа.

Красавицата и Наум се отървават от коварната болест, просто двамата настинали здраво. Пробите им за щастие са отрицателни. Теа обаче признава, че изключително се изплашила и късметът, че семейството не е болно, няма да я направи нехайна към спазването на мерките. "И двата теста са отрицателни. Оказа се, че всичко е било заради съпътстващото неразположение. Ама се стреснах", още трепери красавицата. Признава, че с Наум и Амая не са мръднали от вкъщи по празниците, а у дома имат икона, на която се помолили.

Младата майка си позволила единствено да излезе в двора на кооперацията, в която живеят с д-р Тасев, тъй като слънчевите лъчи й липсвали. Там Теа тренира, за да върне фигурата си отпреди бременността.

източник:България днес

снимка: инстаграм наум шопов