Златка Димитрова отново започна войната със семейство Баневи заради къмпинг „Каваците“. Олигархът, който заедно с жена си Евгения е обвиняем в множество престъпления, получи от съда в Бургас правото на собственост върху райското местенце край Созопол. Преди четири години фамилията загуби правото да стопанисва обекта, но днес отново той е тяхна собственост, а плеймейтката е бясна. Тя написа гневен статус във Фейсбук и в яда си употреби дума, която не съществува в български-бюрокраци.

Явно брюнетката иска да ухапе бюрократите, както е правилната дума, или по-просто казано чиновниците, взели решение в полза на Баневи. Само ще напомним, че Димитрова е висшистка и със сигурност знае книжовен български, но явно емоциите около мястото, на което тя прекарва цялото лято са взели връх. Ето е целият й статус без редакторска намеса:“ Семейство Баневи отново се опитват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг „Каваци”.

Почиващите алармират, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, за да създават смут и паника у хората. Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е много по-приятен и се доближава до нивото на гръцките. Спокойствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно голямо семейство, подкрепяме тази промяна. Днес дадох тв интервю, за да защитя свободата на Каваци не в качеството си на публична личност, а на човек.

Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца. Семейството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, който е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото. P.S НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без “мутри” управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА!“