Водещият на шоуто „Big Brother – Истината” Вито Саръиванов тази вечер седна на горещия стол. Всяко от семействата в Къщата имаше право да му зададе по един въпрос.

Диана и Добрин Стефанови го попитаха дали някога се е съмнявал, че детекторът на лъжата може да бъде манипулиран. Отговорът на Вито беше „да”. Той обясни, че в света има 2% хора, които могат да излъжат показанията. „Съмнявах се, че и Цончо може да е от тях, но нанего му беше задаван въпрос дали вярва, че може да го направи – той отговори с „не”, така че мога да ви уверя, че между вас няма хора, които могат да измамят детектора”, заяви водещият.

Семейство Кузмови решиха да попитат Вито дали смята, че къдравата коса му отива повече. „Да”, отвърна той със смях, а ухиленият Веселин му каза: „Приличаш на амурче”. Чипеви се поинтересуваха дали водещият харесва като типаж Павлин – Саръиванов отговори с „не” и обясни, че отношението му се е формирало заради нападките на етрополеца.

Колеви му зададоха въпроса дали е щастлив със съпругата си и смята ли прекара остатъка от живота си с нея. „Да”, отвърна Вито и призна, че се е затруднил на това питане, тъй като то съдържа два въпроса. Накрая Трифонови се поинтересуваха дали той е доминиращият в брака си. Водещият каза „да”, но това се оказа лъжа.