Хитовата фолк певица на “Ара мюзик” Емануела засне видеоклип към нашумялото лятно парче “Крайна мярка” с участието на Петър Атанасов - вице “Мистър УНСС” за 2011-та. Парчето е бързо, динамично и отново е в провокативния “стил- Емануела”, на който певицата залага във всичките си песни.

Действието във видеоклипа е заснето в комплекс Fun sport, където Емануела и Петър демонстрират страстта си към картинг, бъгита и всякакви подобни возила. Интересната лента е заснета в рамките на един ден под режисурата на Йордан Петков, като Емануела сменя три визии.

В тазгодишното седмо издание на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС”, Петър Атанасов беше избран от авторитетно жури за вице “Мистър УНСС 2011”.

Красавецът е родом от град Ямбол, на 23 години е и понастоящем е студент в 4-ти курс в УНСС. Сред членове на журито се открояваха видни ценителки на красотата: “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мис България 2007” Юлия Юревич, Радост Драганова, водеща на тв предаването “Модерно” по bTV, ексадреналинката Жана, водеща на лайфсатайл рубриката “Сладки приказки” в сутрешния блок “Бодилник” на ТВ 7 и Юлияна Дончева.