Вивиан Костова, която нашумя в светските среди, като една от новите "златотърсачки" потвърди, че зарязала вратаря Славчо тошев и вече е гадже на фолкпевецът Ерик.

Победителката от конкурса "Best Erotic Model 2011" разкри, че откакто заряза вратаря Славчо Тошев се теши в прегръдките на фолкпевеца Ерик.

Брюнетката издаде, че двамата се запознали, разменили си телефоните и се чували месец преди да излязат на среща. „Започнахме да се чуваме и нещата се случиха".

Запитана от blife.bg, какво мисли за слуховете относно сексуалността на Ерик, то Вивиан отговаря така: „Аз не мога да кажа дали той харесва мъже, аз мисля че харесва мен. Това не е ПР, заедно сме си, живеем заедно".



Миньончето смята, че таблоидите не би трябвало да я спрягат за златотърсачка, защото тя не е такава. Според нея коментарът на "Мис Силикон 2010" Гери Райчевска, че Вивиан не е за Ерик е породен от желанието на Гери да се омъжи за него. Виви е категорична, че е твърде млада, за да се жени. „Малка съм още, искам да си поживея".

Напук на всички слухове, попфолк изпълнителят Ерик бил добър любовник, твърди още брюнетката. „Хубав секс прави, да! Сега да не вземат да го пробват!"

Вивиан и Ерик направили първия секс за първи път едва след третия месец. Брюнетката искала той да се потруди и да докаже любовта си.