Скандалната брюнетка Вивиан Костова е бивша ''Мис София'' и 'Най-еротичен модел''.

Екслюбимата на “пенсионирания” вратар Славчо Тошев и на фолк певеца Ерик наскоро напомпа бюста си със силиконови импланти, а след това се сдоби и с ново гадже.

Междувременно Вивиан си намери нова “работа” - тя става участничка в обявения като “порно Биг Брадър” или иначе казано - новото еротично риалити шоу „Биг Бос”, което ще стартира в Интернет от началото на месец юли.

- Вивиан, в къщата, в която ще се снима еротичното риалити, ще живеят седем жени и седем мъже. Освен теб там ще са и Радо Прашката, 31-годишната Джесика, която имала 13-годишно дете... Кои ще са другите участници?
- Други участници, които аз знам, са Мари Вачева, Марио Талисманов и Цецо Шоумена, Дороти Любенова, Стоян Дудов... Всеки си има хонорар, който ще вземе на излизане от шоуто. Аз все още не знам каква ще е сумата, която ще взема, но няма да е малка. А победителят ще получи много голяма награда - нищо общо с раздаваните до сега в риалити-шоута!

- Колко време ще „тече” шоуто?
- Ще бъдем в къщата два месеца. Забраняват ни само телефони да внасяме, всичко друго е позволено.

- Родителите ти как реагираха, като им каза, че ще участваш, защото в това шоу се очаква, че ще има яко секс?
- Казах им, че ще участвам в ново предаване и те нямат нищо против. Аз още в началото съм казала и на организатора, че секс вътре няма да правя...

- Имаш си нов приятел, заради когото си готова да се въздържаш от подобни изпълнения, но ако „влезе” и той в шоуто, си навита да правите секс „на живо” - това няма ли да разстрои вашите все пак?
- Да, със сигурност това ще ги разстрои. Може би го казах, защото знам, че моят приятел няма да влезе вътре понеже той не обича публичност и особено подобни неща. Но той не е обикновен човек, в момента се занимава с доста ангажиращи неща и не може да си позволи подобно нещо.

- Кой е твоят нов приятел - на колко години, с какво се занимава, как се запознахте?
- Занимава се със спорт, само това мога да ви кажа. Запознахме се преди седем месеца в столично заведение, но тогава все още бях с Ерик и нещата между нас се случиха наскоро.

- Вярно ли е, че двамата имате рекорд в секса - 11 пъти за един ден?!
- Да, вярно е, но много спекулират с това, което казах. Навсякъде пишат: „Вивиан прави по 11 пъти секс на ден!”, което, разбира, се не е вярно. Не знам кой нормален човек може по толкова пъти на ден да издържи?! Ние успяхме само веднъж да го направим този рекорд - 11 пъти за 24 часа!

- Правили сте и секс в един басейн, като сте скандализирали хората наоколо...
- Да, с моя приятел бяхме на почивка във Велинград и понеже много се искаме, във външния басейн не издържахме и се награбихме, а от време на време влизаха хора да плуват...

- Чух, че наскоро си правила групов секс с едно момче, а вие сте били две момичета - разкажи повече за „тройката”?
- Правила съм да, но за жалост не мога да ти кажа с кого. Беше с една секси мацка и едно момче, с което се забавлявахме, и не виждам нищо лошо в това.

- Разбрах, че използваш и сексиграчки, че имаш един вибратор и още нещо, на което казваш „Тримата братя”. За какво иде реч?
- Така е - имам един вибратор, който моя приятел е кръстил “Пенчо”, а „Тримата братя” са най-новото ми попълнение - това са три вибратора с различни вкусове - единият е малък, другият - среден, а третият е голям!

- Знам, че след връзката ти с бившия вратар Славчо Тошев не понасяш футболисти, но наскоро си казала, че все пак си падаш по Ники Михайлов...
- Не, не си падам по Ники Михайлов! Бяха ми задали въпрос в едно интервю: „Кой за мен е най-секси футболист в България?” и не знаех какво да отговоря, затова просто ми дойде да кажа Ники Михайлов. Знаеш ли, Сесил, може би съм казала Ники Михайлов, защото наскоро моят приятел ми беше пуснал едно порноклипче с него и една манекенка.

Вижте фотогалерия:

Вивиан Костова

Ерик и Вивиан

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ, blitz.bg