Скандалната Вивиан Костова е бивша Мис София и Мис Най-еротичен модел.

Екслюбимата на "пенсионирания" вратар Славчо Тошев и на фолкпевеца Ерик наскоро напомпа бюста си със силиконови импланти, а след това се сдоби и с ново гадже.

Междувременно Вивиан си намери нова "работа" - тя става участничка в обявения като "порно Биг брадър" или иначе казано - новото еротично риалити шоу „Биг Бос", което ще стартира в интернет от началото на месец юли.

„Други участници в порно брадъра, които аз знам, са Мари Вачева, Марио Талисманов и Цецо Шоумена, Дороти Любенова, Стоян Дудов...

Всеки си има хонорар, който ще вземе на излизане от шоуто. Аз все още не знам каква ще е сумата, която ще взема, но няма да е малка. А победителят ще получи много голяма награда - нищо общо с раздаваните до сега в риалити-шоута!, похвали се пред БЛИЦ Вивиан.

Измислената бръмчалка се похвали, че има и секс играчки в спалнята си. Имам един вибратор, който моят приятел е кръстил "Пенчо", а „Тримата братя" са най-новото ми попълнение - това са три вибратора с различни размери- единият е малък, другият - среден, а третият е голям!," доволна е Вивиан.