Натуралната все още Николета Лозанова лъсна в скандален видеоклип, в който чисто гола задоволява не само мъжките фантазии…

Фаталната плеймейтка обиколи Интернет пространството за норматив, показвайки прелести в цялата им натуралност, гледайки мръсно и опипвайки всяка ерогенна зона по тялото си…

Старото, но явно и вървежно видео, отново предизвика небивал интерес към плеймейтката, както и негативни коментари.

По всичко си личи, че на тези кадри Николета е все още далеч от времемто, в което ще стане майка, а малката Никол е само блясък в очите на мама, пишат от hotarena.net.

Лентата вероятно е заснета за някое еротично списание, а блондинката тъкмо се радва на славата си като Мис Плеймейт. Тя все още е с русата си коса и все още е натурална.

На кадрите се вижда предизвикателния поглед, целящ единствено задоволяване на мъжките фантазии, в съчетание с всички възможни екстри около тази цел.

Всъщност, Николета само демонстрира самозадоволяване, но това е повече от достатъчно, за да влезе отново в устите на неуважаващите подобен род прояви.

Нета преля от недоволни изказвания, обиди и упреци, че един ден малката Никол ще види деянията на майка си в цялата им „прелест“.

А какво ли ще се случи, ако все пак НиЛо реши да влезе в Къщата на ВИП Брадър, коментират форумци, убедени, че вълкът кожата си мени, но нрава - не…