Телевизионният водещ Ники Кънчев наскоро сподели, че не си харесва фигурата и иска да свали някое и друго кило.

Негови близки разказаха, че господин „стани богат“ отдавна се чуди каква е точната диета , която ще му помогне в борбата с излишните килограми.

За да помогнат на водещия, близки до неговото обкръжение, му предложили стара и изпитана диета за отслабване, която се използвала от балерините. Самата „тайна“ съществувала от десетилетия, но чак сега станала по-извества в България.

Диетата е един малък шок за тези, които я приемат, защото е доста изтощителна. Задължително условие е да има салата от моркови и чаша бяло вино. Всичко това е нужно да се приема на всеки кръгъл час. Морковената диета има един малък трик- зеленчуците да бъдат настъргани на ренде и да се овкусяват само със сол и оцет- без никаква мазнина.

Бялото вино трябва да бъде студено, за да има нужния ефект върху отслабващия. Специалисти препоръчали на Ники Кънчев да комбинира диетата с аеробика и фитнес, пишат от kliuki.bg.

Водещият се зарекъл пред приятели, че ако успее да отслабне ще отиде да се глези на Средиземно море. Семейството на Ники предпочита Испания, където цените са най-подходящи.