Изключително мила изненада поднесе на майка си малкия Патрик.

Синът на Венета Райкова приятно сюрпризира майка си с картичка и специален букет цветя по случай деня на жената 8-ми март.

Тв водещата до такава степен се разчувства, че не можа да не сподели с феновете си как я е изненадал малчуганът. И публикува снимка с подаръците, които е получила от него.

„Колко мили изненади ми е подготвил Патрик днес в градината!! Аз съм най-щастливата майка на света!!“, написа Райкова на стената си в социалната мрежа. Много от феновете й също я поздравиха по повод  празника и й пожелаха да  го отпразнува по-успешно от 14-ти февруари.

Почитателите на звездата, подобно на нея, искрено се умилиха от жеста на малкия Патрик, който очевидно с голямо старание е подготвил подаръците за майка си. Засега звездата не е споделила какви други изненади е получила от любимите си хора, но със сигурност е отпразнувала запомнящо се празника на жената.

Освен малкия Патрик, който толкова мило изненада Венета и други звездни деца не пропуснаха да честитят празника на майката. Дъщерята на Глория Симона също поднесе специален поздрав на страницата си в социалната мрежа. Тийн дивата умили феновете с пожеланието към майка си, пишат от kliuki.bg.