Фолк певицата Джена се превърна в персона нон грата в „Пайнер“.

Изпълнителката, с претенции на примадона, е най-недолюбваната сред колежките си певица, пишат от hotarena.net.

Причината за това не е завист или лични вражди, а прекалено високото самочувствие на пайнерката. Откакто се прочу преди година Джена гледа всички от високо. Дори откривателя си Милко Калайджиев.

„С Милко отдавна не си говорим. Така се получи 0 не знам“, лаконична е Джена за отношенията си мустак №1 на фолка. Всички обаче знаят, че с надменното си поведение певицата е засегнала жестоко музиканта.

Въпреки че той й подава ръкава в първите й години и я подслонява, докато си стъпи на краката, днес Джена дори не иска да си спомни как и кой й е помогнал да пробие. Музикантът не само й дава покрив над главата, но й подоравя и няколко песни, с които да пробие.

„Започна да се държи надменно с откривателя си. Толкова се промени и наду, че вече не може да се говори с нея. Гледа от високо всички“, коментират колеги на певицата.

Заради маниерите си на примадона, Джена се лишила не само от приятелството на Калайджиев. Изпълнителката обаче нехае, тъй като в момента е на върха на славата си, пишат от „Уикенд“.