Малко след като Владимир Кличко защити световната си титла по бокс в свръхтежка категория, украинецът стана татко за първи път.

Първоначално Кличко и американската актриса Хейдън Пенетиер криеха малката Кая от медиите и не желаеха да я показват публично, пише ''Всеки ден''.

В последствие обаче явно са променили мнението си и се съгласиха да направят професионална фотосесия за световно известно списание с малката Кая.

Хейдън разкри, че все още не може да осъзнае, че вече е родител и се чувства изключително добре и щастлива. Тя сподели още, че през нощта грижите за малката Кая е поела майката на Владимир, която откакто актрисата е родила не се е отделила от снаха си и внучка си.



Младата майка коментира още, че след като Кая се е появила на бял свят е преосмислила страшно много приоритетите си и вече не мисли само за себе си и Владимир, ами слага Кая на първо място. Кличко и Хейдън вече дори обмислят идеята съвсем скоро да започнат работа за второ дете.

Двойката искали разликата между децата им да е малка и за това се надяват съвсем скоро още едно бебе да проплаче в къщата им. Самият Владимир Кличко споделил, че много не го вълнува какъв ще е полът на второто му дете, нито се е вълнувал кой знае колко, че първородното му отроче е момиченце. За него било важно децата му само да са живи и здрави, а Хейдън щастлива.