Името на Христо Стоичков ще носи бъдещият наследник на дъщеря му Мика.

Макар полът на бебето да не се знае все още, родителите вече са решили, че нищо няма да направи Камата по-щастлив от това първото му внуче е да е кръстено на него. Ако е момче, няма съмнения, че ще се казва Христо, ако е момиче, родителите вероятно ще търсят вариации на името, защото по-малката сестра на Мика се казва Христина.

Стоичкова и любимият й Айки имат още време да помислят за името, бебето се чака през есента. Затова и Мика все още пази в тайна своята бременност. От суеверие на два пъти Михаела дори директно отрече новината. Първоначално сподели, че "този момент все още не е дошъл". На юбилея на баща си тя се прикри с широка блуза. За щастливото събитие пръв загатна Йордан Лечков, който пожела на Стоичков много щастливи моменти и да е добър дядо. Мика каза, че все още й е рано за деца.



Папараците на "България Днес" я уловиха в момент, в който тя не е на официално събитие, облечена е неглиже и не крие коремчето си. Мика сияе от щастие до бъдещия си съпруг Айки. Както "България Днес" вече писа, двамата ще вдигнат сватбата на година в лукозен хотел в Правец. Мика е изцяло заета с организацията на събитието. Очаква се сред гостите да присъстват много известни личности, приятели на самия Стоичков от цял свят. Тържеството ще е с много гости, защото и младоженецът има голяма рода. Айки е роден в Турция, но семейството му от години живее в САЩ. Там я среща. Запознава ги самият Стоичков, което е доказателство, че той вече е приет в семейството.



Мика замина да живее при родителите си в Маями в момент, в който личният й живот бе пълен провал. Тя претърпя тежка раздяла с актьора Иво Аръков. Двамата бяха много влюбени, но внезапно се разделиха. Макар да запазиха привидно добри отношения, в дъното на разлъката бе семейството на Мика. Според тях младият актьор се възползва от славата на богатата фамилия. Михаела така и не получава одобрението на семейството си звездата от сериала "Фамилия" да бъде неин съпруг. Двамата се разделят, след като майката на Мика – Марияна, директно обвинява актьора, че е използвач.
"Казахме си неща, които не мога да преглътна. И те си оказаха своето влияние", споделя по-късно актьорът. Макар и привидно да се е разбирал добре и със сестрата на Мика – Христина, и със самия Стоичков, Аръков бързо разбира, че не е добре дошъл в семейството.



След няколкомесечна депресия Мика среща бъдещия си съпруг. Сега той е за първи път в България, пристигна за юбилея на Камата и ще си замине през септември като законен зет на Христо.

Изглежда, че стъпването му на родна земя е съпроводено от неприятен инцидент. Айкуд е с превръзка на коляното и леко куца до половинката си. Не е ясно как точно е пострадал.

Папараците на "България Днес" уловиха бъдещото семейство да изпраща малката сестра Христина и приятеля й Лука на летище София. Те също живеят в Щатите и ще се върнат обратно чак за сватбата на Мика в края на лятото.



До Михаела е плътно майка й Марияна. Тя ще помага с организацията на събитието. Близки до семейството издават, че жената на Стоичков е притеснена как Мика ще се оправи с всички детайли около събитието в напреднала бременност. Мика изобщо не се притеснява, че в сватбения ден коремът й вече ще личи доста. Тя е решена организацията да бъде перфектна.

Снимки: "България днес"