Напук на милионите, с които борави вдовицата на Владимир Грашнов - Лора Видинлиева, нейният син Руши и снаха й Таня Илиева не парадират с луксозен живот, нито бръмчат със скъпи лимузини.

На абсолютно изненадваща находка се натъкнаха в петък папараците на Агенция ПИК пред столичната клиника "Свети Лазар", в която бившият топмодел явно ще роди първата внучка на една от най-богатите българки.

Акушеро-гинекологичният център е предпочитано място за раждане от софийските ВИП-мами и почти винаги пред него паркират от "Мерцедес" нагоре. Беден откъм скъпи коли паркингът в петък сутрин по нищо не издаде, че в сградата се намира една от най-звездните двойки. Затова и появата на Руши и Таня на входа бе повече от изненадваща и истинска находка за папарашкия екип на нашата медия, тъй като досега никой не бе успял да снима бременна бившата топмоделка.



Таня и Руши излизат от "Свети Лазар", където най-вероятно моделката ще роди следващия месец.

За поредната консултация бъдещите родители бяха дошли абсолютно неглиже. Таня Илиева изглеждаше очарователно, въпреки небрежно прибраната коса и липсата дори на капка грим по лицето. И аутфитът на Руши - кецове, дънки и спортна жителка подсказа, че с половинката му не робуват на марки и скъпи облекла, макар да се предполага, че могат да си го позволят.



Двойката се движи както без охрана, така и без шофьор и за капак синът на милионерката Лора не шофира претенциозна кола, а точно обратното. Руши кара вехто "Ауди" на поне 15 години. Прави впечатление, че автомобилите явно не са слабост на поппевеца, тъй като върху някои от плоскотите се забелязваха леки щети. Той не си е направил труда да възстанови и капачките на задните си джанти, вероятно завлечени от ловки авточораджии.

Близки до двойката смятат, че Руши и Таня умишлено не претендират за скъпарски живот, за да не се набиват в очите и на медиите, и на хората. Те от години не разговарят с журналисти, нито пък дават информация за личния си живот, а светските партите отдавна са в миналото им.

Снимки: Агенция ПИК