Новината че, втората ни женска ракета Сесил Каратанчева и дългогодишният ѝ приятел Георги Долмов са сключили брак на 17 ноември миналата година, се превърна в една от най-коментираните в последните дни. Сватбата е била в Пунта Кана, Доминикана, в много тесен семеен кръг. „Беше в края на сезона, комбинирах почивка и сватба, тъй като няма време за нищо. Дори за собствената ми сватба“, разказа Сесил пред bTV.

„Не исках голяма сватба. Исках да се насладим на момента, защото много мои близки приятелки се ожениха и ми казваха: „Всичко мина толкова бързо, толкова натоварено, чувстваме се толкова изтощени, уморени, нищо не помним“. Аз не исках такъв ден. Исках да запомня всеки един момент, защото всеки се надява да го направи само веднъж в живота си“, обясни Каратанчева.

Hotnews.bg пък ви показва от всички страни роклята на булката, дело на Justin Alexander- американска семейна фирма. На пазара е вече над 20 години. По света е много по – позната, отколкото в България. Роклите са клас „Висша мода”, изработени в класически линии с ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Имат съблазнителен и женствен стил, зашеметяващи детайли, които ги превръщат в произведения на изкуството.

Силуетът е елегантен, с нисък гръб, дълбоки линии и кристални деколтета. Отличителен белег на бранда е тяхната лекота и комфорт дори при най-пищните модели.