Една от най-очарователните звездни двойки узакони любовта си миналия уикенд. Става дума за актрисата Софи Търнър и музиканта Джо Джонас, които си казаха „Да“ в приказно шато в сърцето на Франция пред погледа на цял куп близки и приятели. Досега двойката не споделяше снимки от щастливото събитие, но ето че преди броени часове Софи публикува кадър в профила си в Инстаграм.

От него става ясно, че красавицата е била с уникална рокля Louis Vuitton. Моделът е изработен от артистичния директор на бранда Никола Геские. Тоалетът е с изрязан гръб, нежни дантелени ръкави, V-образно деколте и дълга широка долна част. Софи е била невероятна булка, която сякаш е излязла от приказка! Според източници семейство Джонас са сключили брак по-рано тази година в Лас Вегас, където са подписали всички необходими документи.

Те решили обаче да оставят голямото празненство за началото на лятото. И така на 28-и юни те събраха най-близките си в приказно шато от XVIII в. с огромна зелена алея, на която има растения на повече от 100 години и храм. Приказката им тепърва започва...

източник:woman.bg