Куп красиви и известни българки показаха снимките си като абитуриентки в опит да вдъхнат кураж на завършващите гимназия тази година. Заради пандемията випуск 2020 остана без дългоочаквания бал, за който подготовката продължава месеци. Своите обаче си припомниха едни от най-елегантните ВИП-дами, сред които Луиза Григорова-Макариев, Яна Маринова, Диляна Попова, дъщерята на Гала Мари Константин.

Моят бал беше преди цели четири години. „лелееее, кога минаха”, аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с най- вълшебния гащеризон, създаден от любимият ми български дизайнер. Аз не исках да се събирам с роднини, тате искаше и пак направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както трябва, така че мерси, мамо и тате . Спомням си, че навън валеше- май месец. P.S.: Мерси, за принцеския бал, мам”, написа влогърката Мари.

Балът на Луиза бил преди 11 години, а тя вече била успешен модел с кариера зад граница. За избора на рокля се доверила на стилисти, с които обиколила бутиците в Милано. Мерила най-различни тоалети, като обяснявала, че е рок звезда от България, която трябва да присъства на поредната гала вечер, спомни си актрисата в телевизионно интервю. Тя вече влиза в шестия месец от бременността си и затова не може да облече дрехата, но приятелката й Яна Маринова влиза без проблем в костюма си за бала. Той е от две части-къса пола и сако, а Маринова го получила като подарък от леля си. Двете пазарували на столичната улица „Витошка” , а актрисата била убедена, че иска дреха, която да може да носи дълго не само по празничен повод.

С мила снимка от бала разчувства и Диляна Попова, която се показа в компанията на родителите си. „От времето, когато нямаше селфита , нямаше лайкове и всичко ни харесваше. Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на майка ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от най-добрите ми приятели и до днес. Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса”, разказа в инстаграм жената до Асен Блатечки. Вдъхновени от спомените им за балната нощ, стотици техни последователи в Instagram вече се включиха в предизвикателството на Answear, избирайки тоалет, с който биха отишли на бал тази година.

източник и снимки:woman.bg