Фолк певицата Мария съобщи преди близо месец, че се оттегля на този етап от музикалната сцена на България, загърбвайки 20 години дейност. Звездата не се скрива от светлините на прожекторите, а поема по нов и различен за нея път. Дори даде заявка, че смята в един момент да разкаже за най-интересните неща от живота си, които смята да събере в мемоари, подобно на колежката си Глория. Така или иначе Мария винаги ще бъде помнена с активната си музикална кариера, която тя последователно изгради.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

Изпълнителката е от жените, които обичат реда. Мария не един път е споделяла в различни телевизионни интервюта, че харесва средата около нея да бъде не само чиста и светла, но добре организирана и подредена. Това се отнася не само за работата, но и за дома на Мария.

Звездата няколко пъти е споделяла кадри от своето софийско жилище. Певицата живее в просторен апартамент в един от елитните квартали на столицата. Макар на този етап Мария да не е отваряла вратите на дома си за професионалните камери на някое ТВ предаване или списание, тя от време на време пуска видеа или снимки от своя дом.

Апартаментът на миньнончето изглежда, както вече писахме по-горе, доста просторен. Той е лишен от излишни мебели и декорации. Изглежда доста подреден и лесен за поддържане. Интересното е, че е решен в два основни цвята - бяло и черно. Нищо повече. Мебелите са изчистени, не са претрупани или в ретро стил. Всъщност са с доста изчистени и модерни линии. Прави впечатление, че няма килими или черги, които така или иначе трупат много прах, а и не биха отивали в този дом. От някои кратки видеа става ясно, че явно трапезарията и дневната са в едно помещение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

Има голям ъглов диван, който изглежда доста удобен, както и голяма маса за хранене, на която Мария прекарва време със своето семейство и приятели. Интересен акцент е осветителното тяло - голям полилей, по който има десетки елементи, приличащи на листове хартия, по които има написан текст. Доста модерно, но и ексецнтрично. Стените, дори подовете в дома на Мария са бели.
Забелязва се и голямо огледало, което е в цял ръст. В него звездата често се оглежда и споделя кратки снимки или видеа на тоалетите си.

В по-голямото помещение има модерна камина, а над нея портрет на дъщеря ѝ Марая. В същото пространство певицата е подредила рисунки на своята дъщеря, която е също доста талантлива и обича да рисува. В апартамента се забелязват и зелени растения, които пък внасят свежест в дома и са като акценти. Сексапилната певица и майка определено има доста изчистен и елегантен вкус, що се отнася до обзавеждането на дома. Същото се отнася с пълна сила и за стила на обличане на Мария, която не един път е печелила различни награди за стил и сексапил.

източник:Vbox7