В мрежата се появи дългоочаквания трейлър на новия български игрален филм „Корпус за бързо реагиране”.

„Това е филм за публиката и затова вашите коментари са от огромна важност за нас. Пише и не ни жалете. Приемаме похвали с радост, но също така приемаме и обосновани критики. Защото те ще ни помогнат да не грешим (може би) следващият път.”, пишат създателите на филма в официалната си страница във „Фейсбук”.

В Корпуса За Бързо Реагиране са Васко, Гецата и Борето. Те изпълняват всякакви поръчки – от сваляне на котка от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен.

Тримата са наети от дама, подозираща мъжа си в изневяра. Героите откриват болезнената истина, че съпругът наистина има връзка с една госпожица, пише kliuki.bg. Откриват още, че той е в основата на престъпна организация и подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която могат да вършат най-добре – следене, подслушване, дегизиране и…..скоростно бягане.

В лентата ще видим редица известни имена, сред които Диана Любенова, Башар Рахал, Мариан Вълев, Васко Мавриков, Евгени Будинов, Стойко Пеев, Ивелин Найденов, Латинка Петрова и Карла Рахал.