Мария най-накрая показа на света, че някога, макар и в ранна детска възраст, е имала нормални и съразмерни устни, видя "България Днес".

Чалгаджийката публикува свои детски черно-бели снимки в социалната мрежа Фейсбук, на които ясно се вижда, че миньончето не се е родило с десетки кубици силикон в джуките.

Старите фотоси предизвикаха вълна от коментари сред почитателите на изпълнителката и за първи път хората видяха приликата на Мария с дъщеря й Марая.

"Какво хубаво дете е била, а какво си е причинила на лицето от пластични операции, не е истина. Добре че показа тия снимки да видим, че дъщеря й наистина прилича на нея", не спести мнението си потребителка в интернет.

*Мария като малка

*Мария и дъщеря й

Припомняме, че възлюбената на Християн Гущеров изненада аудиторията и с откровеното признание, че не би била гадже с милионерския син, ако той не беше толкова неприлично богат.

"Разбира се, че нямаше да съм с Гущеров, ако не разполагаше с такива средства", сподели в последното си интервю певицата.

Меркантилността на пайнерката пролича й в думите и че ако Хриси, както Мария нарича на галено богатото си гадже, не бил толкова заможен, те просто никога нямало да се срещнат, пише ''България днес''. Неговият стандарт на живот и нейните възможности ги събрали, защото и двамата се движели в една среда.