За първи път от години Глория реши да повдигне завесата над личния си живот и да покаже кой е тайнственият мъж, пленил сърцето й. Чалга дивата сподели снимка с господина от почивката им във Виена, а под нея заваляха пожелания винаги да са толкова влюбени. "Страхотни сте! Много ви се радвам. Бъдете щастливи и безкрайно влюбени", "Този как ти отива", "Страхотна двойка" са само част от коментарите.

Дъщерята на певицата - Симона Загорова пък остана безмълвна, но одобри избора на майка си с три сърца, давайки ясно да се разбере, че мъжът до изпълнителката не е случаен фен, зърнал я на разходка и поискал да се снима с нея.
Глория и видимо по-младото й гадже са минали през много тежка криза през последните месеци. Опитват се да оправят отношенията си с много пътувания в различни страни.


Наскоро бяха на Малдивите, преди това в Гърция, където певицата има вила. Сега са решили да се разходя из Виена. Явно нещата между двамата са сериозни, защото за първи път след края на връзката й с Илия Загоров примата на попфолка демонстрира близост с мъж. Повече от 14 години Глория ревниво криеше личния си живот, но днес всичките й фенове са категорични, че е изглежда много щастлива с мачото до себе си.