Петя Дикова си има гадже, но не казвайте на никого - тайна е.

Папараци на "България Днес" разкриха пикантни подробности от личния живот на родния хайлайф.

Пипи, както цяла България галено нарича Дикова, бе на паркинга пред сградата на Би Ти Ви. Журналистката, която вече си има предаване в медията, чакаше избраника на сърцето си с телефон в ръка, пише bgdnes.bg. Тя бе излязла от работното място, за да отдъхне от напрежението в телевизията.

Дикова е печално известна с работохолизма си. Докато бе част от сутрешния блок, напористата журналистка прекарваше по 22 часа на ден в малкото НДК. И до днес Петето бачка със същите нечовешки темпове, които й изяждат времето за срещи със срещуположния пол.

Но да се върнем на паркинга на Би Ти Ви, където Дикова чакаше гаджето си близо 15 минути.

*Петя чака вече 15 минути

От нерви започна да си гризе ноктите - неприятен навик, който проявява само докато е сама.

*Гризането на нокти - кофти навик

Таман да изяде пръста, пред Петя се появи приятелят й в спортен модел БМВ. Двамата се качиха в колата, но така и не дадоха израз на бушуващата страст.

*Щерката на Аня Пенчева се вози по БМВ-та

Само седяха, гледаха се и разменяха по някоя и друга дума. След тази неплодотворна среща Дикова се върна в телевизията, а мъжът потегли в посока Южния парк.

*Дикова е известна работохоличка

Кой обаче е неизвестният мъж, с когото Дикова се е видяла, чудят се столични хроникьори? Както се знае, Петя ревниво крие личния си живот и не позволява на медиите да го разкостят. Едно от малкото известни неща за журналистката е, че първото й гадже бе малкият син на Маргарита Хранова.

Снимки: Владимир Стоянов и Николай Минчев, България Днес