„Това наистина ли е Глория?", питаха се феновете на фолк дивата, след като нейна снимка отпреди 15 години обиколи интернет.

41-годишната певица лъсна на кадър по бански от далечната 1999 г. На него Гло е с актуалната тогава нейна колежка Силвия.

Двете изпълнителки в миналото бяха добри приятелки и тези дни Силвия сподели снимката на профила си във фейсбук, страдайки за отминалите години, слава и приятелства. На фотоса примата на фолка е напълно естествена, преди скалпела да е играл по лицето и тялото й. По тази причина към днешна дата Глория е напълно неразпознаваема.

Ако може да се говори за някаква прилика, то това е може би тънката талия, защото всичко останало от тялото и лицето на певицата сякаш принадлежи на друг човек. Здрави крака, пухкаво коремче, което макар и глътнато специално за снимката, издайнически показва, че Глория е водила люта битка с килограмите.

*Силвия и Глория

На старата снимка косата на изпълнителката от Две могили е гарваново черна, къдрава и без екстеншъни, а днес тя е с права коса с удължения.

Макар през годините Галина, както е истинското име на певицата, да отричаше за други корекции, освен бюста си, то на кадъра ясно се виждат значително по-малките устни на настоящата блондинка. За силикона в гърдите и устните е излишно да се говори, снимките показват достатъчно.

Оттам нататък Глория се е подложила още на операция на носа, лифтинг на клепачите и на брадичката.

Припомняме, че отдавна се носят слухове, че изпълнителката дори се е подложила на процедура за удължаване на краката и изваждането на 2 ребра, с което да си гарантира плосък корем и още по-свита талия.

*Глория сега