Собственик на заведение засне и публикува във Фейсбук страница таблица с парите, които прибира всеки певец от "Пайнер" за участие.

Тарифите са за юли тази година и са за изпълнение в рамките на 1 час и 15 мин, като изпълнителите с най-висок хонорар отпускат по още 15 минути отгоре аванта и пеят общо за час и половина.

В списъка изрично е упоменато, че към хонорара се добавят пътни разходи като гориво и нощувка в хотел както за изпълнителя, така и за придружителите му, пише blitz.bg. Някои от певците имат и промо оферти, които са почти на половин цена при първо участие в даденото заведение.

Така например фолк певецът Крум или чалга дивата Гергана и Димана предлагат промо оферти. Вместо 2000 лева без ДДС на участие, Крум взима 1000 лв. Гергана пък вместо 2300 прави отстъпка за 1500 лева.

*Гергана

*Димана

*Ани Хоанг и Крум

Подобни промоции обаче не могат да се наблюдават при хитовите гърли като Преслава, Ивана, Глория или Галена, които не се изявяват за по-малко от 5000 лева.

*Ивана и Глория

Най-оборотна е Преслава, която според списъка прибира по 7000 лева на участие без ДДС. С 1000 лева по-малко взимат Галена и Ивана, а Глория е смъкнала летвата на 5000 лева, колкото прибират Анелия, Джена и Камелия. Хонорарът на Цветелина Янева пък е 6 500 лева без ДДС.

*Емилия, Малина и Галена

*Цветелина Янева

*Борис Дали и Преслава

Андреа и Константин извиват глас срещу 4500, а Илиян, Малина, Бони, Кали и Емилия срещу 4000 лева. Пилето на фолка Райна взима по 3500, а срещу 3200 можете да чуете Есил Дюран. Борис Дали пък излиза на сцената срещу 3 бона.

*Камелия

*Анелия

*Илиян и Андреа

*Константин и Райна

*Есил Дюран

Участията на Нелина и Милко Калайджиев ще ви струват по 2500, а Тони Дачева пее срещу 2000 лева без ДДС. Официалната тарифа на гаджето на Люси Иларионов Ани Хоанг пък е 1500 лева.

*Нелина и Тони Дачева

Сред поп изпълнителите най-високо платен е Веселин Маринов, който гушка по 5 бона на участие, докато другите му колеги в графата ''поп'' не надвишават 2 бона.

*Веселин Маринов

При постигната договореност със заведенията се изисква заплащане от 50 % предварително.

ВИЖТЕ И ЦЯЛАТА ТАБЛИЦА!