Сексбомбата Анита Мейзер слага свински опашки с диоптър по време на следствения експеримент на убийството на мъжа й.

"Моля ви, дайте ми очилата", обръща се тя към криминалистите в апартамента й, докато неуспешно се опитва да закопчае белезници на манекен, имитиращ трупа на Николай Димов", пише в. "Телеграф".

Записът с възстановката на фаталната нощ от 14 август м.г. е приложен към материалите по делото. Най-интересното според разследващите е, че по време на убийството, Мейзер твърди, че е вързала културиста със свинските опашки на тъмно и без очила.

Няколко дни след ареста на Мейзер беше подложена на следствен експеримент, за да се види как точно е станало убийството, как е действала тя и показанията й. На масажната маса пред огромния прозорец е сложен манекен с ръста, килограмите и размерите на Николай.



Докато се мъчи да му върже краката, Мейзер не издържа и иска очилата си. Няколко минути по-късно обяснява, че в нощта на екзекуцията е била с ръкавици, тъй като не можела да затегне белезниците с голи пръсти, показва видеото.

Аутопсията на Николай пък издава, че едната свинска опашка на врата му, буквално му е прерязала гръклянът. Според експерти той е затегнат с такава сила, че му е скършила гърлото.



Криминалисти коментират, че има и друго разминаване особено в момента на завръзването на културиста. По време на експеримента Мейзер застава с гръб към прозореца, както обяснява, че е била по време на убийството и затяга опашките около врата му отляво надясно. Трупът обаче е открит с кабелни стяжки, вързани в противоположната посока или в превд - убиецът е стоял с лице към прозореца.

"Защо не направи запис", питат криминалистите сексбомбата по време на експеримента, а тя им отвръща: "Не знам, разсеях се". Версията й е, че Николай искал да го върже и снима, за да се прочуе със силата си.

Самозваната Мисис България била подложена в хода на разследването и на петорна съдебномедицинска експертиза. Един от изводите на лекарите е, че тя е личност с "нарцистично-хистрионни елементи", има склонност да драматизира особено за минали събития, има високо самочувствие, склонна е на манипулативност.

В документа, приложен към делото, е описано още, че Мейзер си пада по нестандартен секс.