Азис се раздели с брадата си заради първото си превъплъщение в „Като две капки вода“. Музикантът съобщи, че за последно се е бръснал през 2015 година, пак заради същото шоу, но малко преувеличи. През 2018 година той отново развъртя самобръсначката, както Hotnews.bg писа и свали 10 години. Азис много държи на брадата си и дори плакал, когато трябвало да се раздели с нея.

Вчера вечерта сълзи не видяхме, но певецът пусна видео как се разделя с най-скъпото си заради имитацията на роклегендите от Europe ш тяхната емблематична песен „Final Countdown” . Тя обаче му донесе провал и само благосклонността на журито на позволи Азис да остане последен при първия епизод. Последното място отиде при Къци Вапцаров, а веднага след него е кралят-предпоследен в класирането. Победител стана Фики, а зрителите забелязаха определено напрежение между Азис и него.

Всички участници бяха категорични, че синът на Тони Стараро се е справил блестящо и му дадоха своите пет точки като награда с изключение на Азис, който не аргументира решението си.