От 4 август започват записванията за участие в едно от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати в света – играта „Стани богат“. Всички желаещи да бъдат част от вече 20 годишната история на шоуто у нас могат да го направят на сайта www.btv.bg. Предаването, което е символ и запазена територия за вече придобити и нови знания, ще отбележи юбилея си с нови елементи, които ще дадат допълнителна стойност и различно, съвременно лице на световноизвестната телевизионна игра.

„Стани богат е предаване, с което израснаха няколко поколения българи. За мен е огромна привилегия да бъда част от шоуто и заедно със стотиците му хиляди фенове да отпразнуваме 20-годишннината му в България в ефира на bTV. Затова каня всички зрители, фенове и приятели - запишете се за участие в шоуто. Нека заедно отбележим този юбилей на Стани богат както подобава – да се забавляваме със знания и интелект”, казва водещият Михаил Билалов.

През годините „Стани богат“ се развива непрестанно и днес е символ на качествено ТВ съдържание и гарантирано забавление чрез споделяне на знание. Изненади в регламента, многообразие от емоции, динамична игра на познания и ерудиция, драматични ситуации и приятно време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново, ще бъдат част от шоуто през новия телевизионен сезон в ефира на bTV.