Турският актьор Джан Яман е предложил брак на италианската водеща Дилета Леота. Фен на турчина сподели в социалните мрежи видео от романтичното предложение за брак от небето на Рим. В ранния следобед във вторник над Вечния град закръжи едномоторен самолет, на който бе закачен огромен транспарант с надпис: „Дилета, искаш ли да се омъжиш за мен? Обичам те! Джан.“ Според миланскиsj всекидневник „Кориере дела сера“, точно когато самолетчето с транспаранта се извисило над Рим, Джан и Дилета били седнали да обядват в ресторант на име „Гъбата“.

Той се намира в южния баровски квартал EUR на италианската столица, не блести с някаква страхотна кухня, но е популярен с огромната си тераса нависоко, от която се открива страхотна гледка. Трийсет и две годишният актьор Джан Ялман и двайсет и девет годишната тв-водеща Дилета Леота се запознават на купон по повод началото на снимките на римейка на популярния от миналия век сериал за добрия пират Сандокан. В бъдещата продукция асът на турските сапунки ще играе главната роля и целият екип е ентусиазиран от участието на популярна и обичана звезда като него.

Още повече, че мускулестият хубавеляк говори перфектно езика на Данте, тъй като е завършил италианския колеж в Истанбул. Та на въпросния купон освен, че са се запознали, Джан и Дилета изглежда са се и харесали, защото седмица по-късно папараци ги засичат да се разхождат из Рим прегърнати.