Тийн звездите Джъстин Бийбър и Селена Гомес най-накрая афишираха връзката си.

Те се появиха заедно на червения килим на наградите "Оскар" и на партито на Vanity Fair в Лос Анджелис, което се проведе в чест на наградите.

Двамата най-сетне бяха видяни да се целуват пред публика.

Тийн звездите започнаха да се срещат дискретно от ноември, но съвсем не искаха да привличат внимание.

И сега, след като двамата се наслаждаваха на дълги целувки пред фотоапаратите и бяха щастливи да покажат техни снимки, правени във фотокабина, на които се целуват, вече нямаше никакво съмнение, че са двойка.



*Ние сме заедно: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се целуват пред мястото, където се провежда партито на Vanity Fair



*Прегърнатите младежи се взират влюбено един в друг, докато позират за снимка на червения килим пред хотел Sunset Tower
(Снимки: Getty Images/ Guliver)

Дори тоалетите на двойката за повода бяха съобразени един с друг. Шестнадесет годишният Бийбър беше закичен с червен акцент към черния си костюм на Dolce & Gabbana в тон с червената и дълга до земята рокля на осемнадесетгодишната Селена Гомес, дело на същите дизайнери.

Звездата от "Wizards of Waverley Place" беше съчетала роклята си с обувки от Brian Atwood, чанта от Judith Leiber и бижута от Lorraine Schwartz.




*Да се надяваме, че "бийбъровците" няма да видят това: Селена и Джъстин си правят снимки, на които си разменят ласки във фотокабина

*Джъстин Бийбър и Селена Гомес (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Романът на Гомес и Бийбър започна миналата година, след серия от срещи. Селена дори пътува с Бийбър по време на негово турне.

Звездите на Дисни обаче, отказваха да коментират взаимоотношенията си месеци наред, запитани за тяхната връзка те винаги отговаряха уклончиво.

Наскоро, по предаване на MTV дързък фен на Бийбър му отправи въпроса дали той и зашеметяващата певица и актриса за заедно, на който той отговори:

„Мисля, че всеки би бил щастлив да има възможността да е с нея. Тя е чудесен човек.”

По-късно добави:

„Харесвам момичета с хубави очи и усмивка. Момичета, които са забавни, защото аз обичам да се смея и да се шегувам.”



*Двамата влюбени : Селена Гомес и Джъстин Бийбър заедно направиха дебюта си по червения килим на партито на Vanity Fair в Лос Анджелис

По отношение на връзката си с Бийбър, младата певица демонстрираше също толкова свенливо поведение, казвайки преди, че смята изпълнителя на "Never Say Never" за част от своето семейство.

Спомняйки си първата им среща , Селена обяснява:

”Когато за първи път ме посети, идвайки от Канада, мениджърът му се свърза с мен и ми каза, че Джъстин би желал да се срещне с мен, а той беше толкова свястно момче. Сега се чувствам като негова голяма сестра, понеже ми се ще да го покровителствам.”


След като Гомес беше запитана по време на наградите "Грами" миналия месец дали страда от „Бийбър треската”, тя заяви пред Access Hollywood:

„Обичам го. От много време вече той е в моя живот и е мой приятел.”



*Дуо в D&G: Гомес изглежда ослепително в червена рокля, а Бийбър носеше елегантен черен костюм и червен акцент в джоба на сакото си

Гомес добави, че вниманието , което й се обръща покрай връзката й с Бийбър не я притеснява, въпреки че Ким Кардашиян например беше получила смъртни заплахи от хиляди фенове на Бийбър, когато той и Ким се пошегуваха, че между тях има взаимно привличане.

Гомес се засмя:

”Мисля, че е супер, че на хората им е интересно - не разбирам защо.”

Вчера Джъстин имаше рожден ден и навърши 17 години.

По случай празника той изведе Селена на ресторант.

Двамата веднага бяха обградени от фотографи, които се надяваха да снимат още интимни моменти между двамата. Това обаче не се случи, а Селена непрекъснато прикриваше лицето и по специално устните си с ръка - кой знае, може би заради излязла пришка от многото целувки с които Джъстин я обсипва..

Вижте снимки:

Вижте фотогалерия:

Джъстин Бийбър и Селена Гомес на ресторант по случай рождения ден на певеца на 1-ви март

Джъстин Бийбър и Селена Гомес на наградите "Оскар" и на парти на Vanity Fair

Джъстин Бийбър за Vanity Fair, февруари 2011

Джъстин Бийбър и Ким Кардашиян за Elle, септември 2010

Хванати в крачка: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се награбиха

Вижте видео: