Нов мъж в живота си има фолкпевицата Таня Боева, твърди "България днес". Изпълнителката, която преживя дълга и болезнена раздяла с многогодишния си съпруг, сега е решила да продължи напред и да загърби миналото. Таня отказва да говори с подробности за него, защото се страхува от завист и уроки. Затова е изненада, че открехна част от личния си живот.

Фолкпевицата шокира близки и почитатели, като показа част от мъжа си. От кадъра се вижда, че той си е татуирал лице на Боева на лявата си ръка. Върху мускулестия горен крайник детайлно е изрисувана изпълнителката, която е изобразена с оперирания си преди години нос, както и с новата бухналост на косата й. "Когато мъжът ти те обожава", казва накратко певицата относно решението на приятеля й да увековечи лицето й върху тялото си. Постъпката му е наистина много смела, защото поставянето на конкретен човек с татуировка трудно може да се премахне и споменът остава завинаги.

"Разбрах какво е да си обичана и ценена. Чувствам се жена с четири главни букви, с всяка фибра от тялото и душата си. Щастлива съм, че има човек до мен, но не желая да го обсъждам", заявява емоционална певицата, чиято слава започна да набъбва още в началото на века. "Всички сме плод на Божията любов. Вярвам в нея с цялото си сърце и съм благодарна, че я имам в живота си, защото тя ми дава сили да преодолявам трудностите и едновременно с това да се наслаждавам пълноценно на живота", казва още във философски дух фолкпевицата.

Боева е категорична в решението си да не разкрива с кого си ляга, тъй като се съмнява в добротата на хората. "Не се страхувайте от враговете, които ви атакуват. Страхувайте се от приятелите, които ви ласкаят". Така фолкзвездата с почитатели горчивия си опит от фалшиви дружки. Певицата е категорична, че предпочита критиките от искрени хора, отколкото хвалбите от неискрени приятели. Затова и засега показва само ръката на обичания си мъж, а за повече кадри почитателите й трябва да почакат още дълго време.

Досега няма случай, в който гаджето на фолкпевица да си татуира нейното лице. Това са го правили страстни фенове, за да покажат любовта си към обичаната изпълнителка, но не и такива, които са стигали до интимности.

снимка:Фейсбук таня боева