Откакто Лейди Гага се раздели с Кристиан Карино, слуховете за нея и Брадли Купър станаха най-обсъжданата тема в интернет пространството и феновете очакваха във всеки момент да ги видят заедно. През уикенда обаче певицата беше забелязана да разменя романтична целувка със звукорежисьора си Дан Хортън в Лос Анджелис. Кое е новото завоевание на певицата и актриса? В професионален план Дан Хортън се изявява като звукорежисьор и е работил със звезди на музиката като Камила Кабело, Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк, "Кис", Лени Кравиц, Джей-Зи.

Сп. "Пийпъл" пише, че Хортън работи с Лейди Гага от ноември 2018 г. Според неназован източник, цитиран от "Ентъртейнмънт тунайт", именно по време на съвместната им работа помежду им са започнали да припламват искрите на любовта. Два дни след като папараци успяха да заснемат целувката между Лейди Гага и 37-годишния Дан Хортън - първата публична демонстрация на привързаност от страна на 33-годишната звезда след раздялата с годеника й Крисчън Карино през февруари, в Инстаграм се появи публикация на бившата съпруга на звукорежисьора, актрисата Отъм Гудзарди.

Постът й загатва, че тя е запозната с предполагаемата нова изгора на бившия си или поне с музиката й - публикувана от Гудзарди снимка е придружена от надписа "Poker Face" - препратка към хитовото парче на Лейди Гага. След вниманието, което предизвика с присъствието си около певицата, Дан скри профила си, за да опази личното си пространство.