Всеки иска това, което няма. Това е един от първите закони на Вселената, наречена живот. Тъмнокосите мечтаят да се родили руси, хората с кафяви очи мечтаят да са синеоки... А дамите мечтаят да имат дълги крака. Поне колкото на Жизел Бюндхен или Хайди Клум. И понякога в желанието си да бъдем такива, каквито не сме, правим издънки. Най-често към манипулативни техники в социалните мрежи прибягват звездите и известните блогъри.

Разбира се, често те биват улавяни и бързо разобличавани от своите верни фенове, които ги познават не от вчера. Така се случи и с една секси снимка на певицата Мария, която май мечтае да е по-висока и с дълги крака. Изпълнителката от „Пайнер” винаги е искала да бъде 1,70-1,80 см и понеже не може да се примири с факта, че това няма как да се случи, редовно прибягва до удължаване на краката с фотошоп. По адрес на миньончето на поп фолка заваляха серия от сочни подигравки заради един единствен кадър,

„Този колаж е показателен за Мария. Чудя се само къде си е забравила дългите крака”, коментират хората в социалната мрежа, сравнявайки кадър от фотосесия на Отварачката с реални снимки от нейни участия.

източник:woman