Без да иска, един от най-колоритните участници във „Фермата” Митко Калайджиев показа, че предаването е приключило и той се наслаждава на светския живот. Бизнесменът се пусна как пее актуален хит от собствената си кола, облечен елегантно. Така един от най-сигурните финалисти показа, че шоуто е приключило и заснето в частта си в стопанството. Предстои единствено финалът, който се излъчва на живо, но от студио.

Снимката е от стори в инстаграм профила на Венци Венц, дуетната половинка на Павел и можеше да бъде видяно едва за 24 часа. Само Hotnews.bg видя издънката на Митко, който със сигурност ще бъде наказан от продуцентите. Засега той все още е участник в телевизионното предаване, което вчера напусна Бети след дуел с Веселка, която за първи път се изправя на арената. “Много съм горда, че се изправих срещу човек като теб!” каза Веселка на Елизабет, след като я разгроми с 8:3!

“Човек не трябва да забравя, кой е всъщност, и че не можеш да побеждаваш винаги.” бяха думите на Веселка към Бети в началото на играта. А този път Веселка беше истински боец, даде всичко от себе си и срази Бети в този епичен женски елиминационен дуел.

снимка:инстаграм и фейсбук фермата