Поли Генова лети на крилете на любовна, при това не къде да е, а на остров Бали. На екзотичното местенце тя празнува рожден ден с гаджето си-филипинец, който държи далеч от светлините на прожекторите. Генова явно е лудо влюбена, след като дори е започнала да учи тагалог-езика на филипинците.

Тя демонстрира знания по него, като написа "обичам те" с тамошния израз Mahal kita. Преди да хвръкне за Бали, певицата отпразнува и друг рожден ден-на приятеля си от детинство Йордан Митов в Гърция. Преди време слухове им преписаха любовни отношения, но днес е повече от ясно, че сърцето на Поли е заето от чужденец. Заради него тя прекъсна участието си в „Гласът на България”, където ще я замести Михаела Филева. 

Според вестник "България днес Поли чака първото си дете от филипинеца. Гласовитата блондинка, която представи страната ни на две Евровизии, сама е съобщила новината на близкото си обкръжение. Така или иначе всички се досетили още преди месец, когато на Поли й се налага да откаже ангажимент, свързан със спорт, заради благата вест.

По думите на близките й бебето се очаква през следващата година, тъй като Поли е в начален стадий. Затова и продължава да пази пълна тайна за щастливото събитие в живота си.