Николета Лозанова не веднъж е споделяла, че Италия е любимата й държава и именно там се чувства най-уютно, имайки предвид, че е живяла и в Португалия.

Плеймейтката има слабост към Милано и за коледните празници си подари почивка там, която прекарва доста емоционално, , съобщава likealady.bg

Плеймейтката скоро ще разкрие какво ги свързва, но до тогава предава за N.L Exclisive, директно от столицата на модата, за новите тенденции и празничната обстановка.

"Радвам се, че мога да бъда кореспондент на живо от Милано, където обстановката е направо вълшебна. Тук освен, че лампички греят от всеки ъгъл, усмивки греят и на всяко едно лице, което някак си те зарежда още повече с настроение. От улични станции се чуват само коледни песни - всеки си припява Jingle Bells и едни на други си пожелават весели празници, без да е нужно да се познават. От всякъде мирише на сладкиши и любов. По отношение на модните тенденции, тук повечето магазини вече са заредени с пролетно-летните колекции. Впечатление прави, че хитът са камъните Swarovski, които обсипват дрехите, обувките и чантите, пайетите и лъскавите материи също са музата на CHANEL и други модни диктатори. Блясъкът по дрехите и в очите е задължителен за идния сезон. Приготвила съм ви една колекция от няколко снимки, които ще ви принесат в Милано. Насладете им се..."

Още снимки можете да видите в нашата Галерия