Красивата актрисата Даяна Ханджиева има сериозни претенции към представителите на силния пол, разкри самата тя в риалитито „Фермата“. Звездата от сериала „Скъпи наследници“ описа подробно принца на мечтите си пред един от участниците в шоуто - фокусникът Йордан.



„Държа да не пуши, да не пие и да не яде чесън, защото ще ми мирише лошо“, заяви тя. Сред по-необичайните й изисквания е избраникът да се справя отлично на дансинга. „Била съм с момчета, които не могат да танцуват. Хваща ме срам от тях! Никъде не можем да излезем заедно!“, оплака се Даяна, която от години тренира спортни танци и се гордее със своята пластичност. Признанието на актрисата изуми Йордан, който от началото на шоуто си пада по нея. „Много бъркаш нещата, ти не търсиш любов“, контрира я той.

Даяна влезе в риалитито с обяснението, че е на кръстопът в любовта. Преди да кандидатства за „Фермата“ тя се разделила с дългогодишния си приятел, но малко преди да влезе в стопанството двамата отново направили опит да се съберат. В шоуто Ханджиева намекна, че причината за обтегнатите им отношения са негови афери с други жени.